PS How i love u! A

Неначе місяць на небі,
зійшов твій образ у моїх думках,
Вуста твої солодкі,
навіки у моїх вустах.
І ніби сон ти з`явилась
в моїй голові
Ніяк не можу забути чарівні очі твої.
Ті очі ясні, світлі,
немов би небо в літній день
Немов би океан глибокі
зачарували ви мене.
У сни мої приходиш,
А я тебе впускаю,
запрошення не просиш,
тому що я кохаю.
Одну тебе кохаю
і сердце завмирає,
коли я тебе бачу,
свій розум й глузд втрачаю
але не помираю.
Тому, що знаю... знову
у снах прийдеш до мене,
принцеса...королева...
Твоє ім`я назавжди
у сердці, у моєму.

                kltk


Рецензии