pentru Galea...

Galea,sг ;tii cг iubirea este un simplu cuvоnt
Dar pentru mine el e mai mult decоt atоt
Eu n-am fost iubit cinci ani de zile
;i acum nu mai ;tiu ce оnseamnг iubire
Cоnd te-am vгzut eu anul ista prima datг
Eu am cгzut оn ;oc ca un idiot
To;i se uitau la mine,cum eu ma uit la tine
Da nia nii pofic cгci eu m-am оndrгgostit de tine.
Eu nu;tiu dacг-i drept ce-am auzit la telefok
Cг tu vrei sг te оntоlne;ti cu FRIDOK
Dacг-i drept eu la asta о;i doresc succes
Ca un Cupidon eu nu pot sг nimeresc
Оn inima ta cea blоndг
Care pe mine mг оncгntг
Tu ;ii minte оn acea zi ai spus
"Eu nu vreau sг mutesc cu tine" a;a mi-ai spus
Eu nu;tiu dacг-i drept asta
Eu am sг plec din via;a ta ;i basta!
Inima mea o sг se frоngг a;a о;i spun
;i un adio pe obraz o sг fie bun
О;i spun cг mi-ai frоnt tu inima a;a sг ;tii
;i eu nu o sг mai pot iubi!


Рецензии