кал грама... кохаю...

...........Пробач..
..........що розум
...........втрачаю
..........наснилась..
..........чи......ні?
........повітря... в
..........крап....линах
........людей... не
...........помічаю.
.........  думки...
..........в пелині...
..........пробач...
...........незабув...
............прости...
...........в собі
в тобі.....потонув..
незбагну....оту.....
одну....пелену
в....думках..її....розіллю
в...оча...її.......помру
й..знову..знову.....оживу
собі...вік..цього....не...
пробачю,...бо...втрачю
...боюсь.......не засну...
......пробач що розум втрачаю
.............не так
.............не тут
.............не бачю
.....я кохаю тебе.........
.....збожеволів....
собі того не пробачю..


Рецензии