Карпаты

Гори, річки, водоспади,
Хмарки по небу пливуть.
Ось корів гірських стадо
По травичці снують.
Наче зелений ковпак
Гори стоять навкруги.
Там і гора Хом’як
Розкинула свої хребти.
Стрімко тече водоспад –
Гори змиває міцні.
Десь там розкинувся сад,
Смеречки зростають стрункі.
Небо тут стало домівкою,
В ньому вже кожна гора
Гладить своєю маківкою
Ці величні небеса.
Річка тече без упину,
Рівня береги кам’яні.
Як я люблю цю долину!
Оці породи гірські!

         Июнь 2009 г.


Рецензии