Мои любимые Карпаты

Річки стрімкі, гори величні,
Красою своєю вони наче кличуть
Туди, де смеречки у краї гірськім
Усіх очарують повітрям п’янким,
Туди, де шляхи спокій віків
Були ще за часів козаків,
Де водоспад у котлован спадає,
Туди, до того краю…
Це неможливо словами передати!
Воно не кінчить у душу впадати!

                Июль 2009 г.


Рецензии