украинский цикл Жагуче. Нестерпне...

        Жагуче.
    Нестерпне.
І, мабуть, останнє –
Осіннє кохання, осіннє кохання…
Мій любий, моє нездоланне безсоння!
Я серце тобі покладу на долоні.

Самотня зозуля кує серед гаю.
Спокою не маю, спокою не маю…
Чарують хвилини в солодкім полоні –
Я серце тобі покладу на долоні…

Якою стежиною щастя шукала?
А долі не мала…
      А долі не мала.
Дивлюсь нерухомо у чорну безодню,
           А серденько гине в холодних долонях…


Рецензии
Чарівна у Вас поезія. Хай щастить!

Николай Филон   29.06.2010 16:02     Заявить о нарушении
Спасибо, Николай. С удовольствием сейчас читаю Ваши стихи...

Нелли Топская   30.06.2010 09:15   Заявить о нарушении