А ти трима ш повний кошик слив

А ти тримаєш повний кошик слив.
Авто зелене між гілками саду.
Повітря в цвіт дерев кладе помаду
із твоїх губ – ти ними куриш “слімс”
і п’єш вино, й цілуєш мої плечі,
а десь на дні тебе твій чоловік
у келих із граніту виллє сік
під колір твого плаття. Вечір.


Рецензии