мене забирають зв язки з тим минулим

мене забирають зв’язки з тим минулим
ми разом ці звуки на шкірі відчули
омана
залазим у безвісті скайпи і чати
але ми не можемо вже не читати
корана

скажи а ти зможеш удосталь змовчати
коли я наважусь цю гру розпочати
пізно
та впевнено вірити кожному слову
зізнаюсь що я прокричав тобі знову
звісно


Рецензии