Тво життя - коментар до мо х впевнених в рш в

Твоє життя - коментар до моїх впевнених віршів:
він може здаватися ніжним і науково-практичним.
Та хочу, щоб знала ти, що якщо я вже вирішив,
то ми днями й ночами відчуватимем нашу дотичність.

Мене сильно романтичного ти зустрінеш з-під поїзда
і скажеш: «Ну давай сьогодні підемо потусити».
І в стріп-барі сто баксів засунеш за пояса,
щоб в приваті дізнатися всі таємниці трусиків.

Я постійно брешу тобі і відверто тебе переконую.
Хочеться інколи самому повірити, але ж ти не віриш.
І сьогодні готовий вклонитися перед іконою,
бо вся ти - коментар до моїх страчених віршів


Рецензии