мен зараз дуже холодно

мені зараз дуже холодно
але літо на вулиці каже мама
твоя
снігу в сонці багато навколо
і я
весь злипаюсь зі світлом
народжена рима
незнана країна
і вірші й карина
заводить зникає
хоч каявся каїн
і між кокаїну
шукають щербину
верлібри шукають
не дихай у спину
своїх дегустацій
нам лоскітно разом
тому мастурбацій
не треба одразу
взаємних
хіба не приємно
приємно звичайно налий мені чаю
занурень в почаїв
його ніжні мури
мене заамурять
у віру в неспокій в долині широкій
лиш тіні тікають
бо ми оверлоки
і вже дуже димно у пістряві сажі
мені зараз дивно
зимамамакаже


Рецензии