ситром оп вноч вливаються бомж

ситром опівночі вливаються бомжі
вся спека дня запалює вітрини
беззоре небо розкривається в цитрини
і хмари зглажують півмісяця ножі

ліхтар вмирає як мухтар. в пругкій
опівночі нам треба ще пролізти
і ми удвох чеченські терористи
шматуєм словом ночі супокій

лиш блиск штіблєт їх недолугий лак
стікає по обличчях тамагочі
всю вірність дня і всю звабливість ночі
язик вапняний пробує на смак

чи може навмання? чи навпаки
то не душа а просто черевики
чорнильних слив ледь охололі лики
торкають вірність дружньої руки


Рецензии