Нема в самотност причин кудись зникати

Нема в самотності причин кудись зникати,
немає снігу на вологих росах січня.
Ми заворожені на пам’ять дублікати:
я вже непевний, ти ще симпатична.

Ми часто маєм те, чого не маєм,
тому облиш цинізм палких прелюдій.
Ми теплі рейки швидкісних трамваїв,
які не стримують сумну відвертість буднів.

Ми теплі подушки чужих двухспалень.
Коти фарфорові увімкнені у стіни
в моїх словах. Твій крик, оргазм і спалах
розрізують безмовність гільйотини.


Рецензии