Це небо досв тн мене розгубило

Це небо досвітнє мене розгубило
по сутінках вулиць ліниво розмитих,
а пензлі твої розпорошили тіло.
Ці фарби вдалося розлити у літо

яке не тривожить червневі чорниці:
вони без дощу й твоїх рук голодають.
У голосі пам’яті втрачені лиця
як листя на жовтень, як сніг опадають.


Рецензии