Якщо Ти лисиця, то я хитрий лис

Якщо Ти лисиця, то я хитрий лис,
в капканах любові зализую рани,
і мій помаранчевий впевнений хвіст
зіллється у осінь: лисиче сопрано.
Якщо Ти ліснича, то я древній ліс:
згораю до тла від дощів і пожежі,
та поки це листя не всипало міст,
ніхто не відчує зруйновані межі.


Рецензии