Мен наснилися ос нн табори

Мені наснилися осінні табори
німих циган. Пісні їх загубились
між крові й плоті стиглої кори.
На дні тебе чужі вже якори,
а кораблі моїх бажань розбились

об тіло скель утрачених дібров,
об соняшників посмішку невмілу.
Слізьми беріз насотується бром
й ламається навпіл старий паром.
Люстерко розбивається тротилом

і в ньому ніби є твоя любов,
і в нім немає майже мого тіла.


Рецензии
Дайте подстрочник, а то попадаешь в плен образа, а потом незнакомое слово - и пропала музыка.

Ольга Норина   31.10.2009 20:02     Заявить о нарушении