***

я питаю щохвилини
"чому ж так швидко лине
час коли кохаєшь?
коли все чого хотів ти маєшь,
коли щастя ллється через край,
коли все життя для тебе рай...
та коли далеко мій коханий
цілий світ стає поганим...
То чому се так стається?"
даремно стільки днів минеться...
І даремно ми страждаєм,
стільки щастя більш не маєм...

Але біла ковдра скоротить страждання,
виконає всі наші бажання...
А святковий бій курантів
зупине час без діамантів...

Поцілунок і кохання,-
це на Новий рік моє прохання...


Рецензии