Сонце ся Вiтер в полi,

Сонце сяє…Вітер в полі,
Жито колоситься,
Край дороги дві тополі –
Будуть веселиться.

Нічка прийде – не спитає,
Всіх зальє росою…
Хтось з коханою співає,
Ну, а хтось з журбою.

Зорі небо все покрили,
Місяць їх гойдає,
Закричу я, що є сили,
Та нехай лунає.

Я до річки, а там верби,
Над водой схилились,
Все померкло…Скоро осінь!
Мабудь помилились!?


Рецензии