Кохати НЕ формат сьогодення

Вибач, мені заборонено
Писати про тебе, казати про тебе,
Бо я, бач, тебе кохаю,
А це, вибач, дуже банально.
І прісно, і надто сухо
Поетам писати вірші
Про біль, і про смуток у серці,
Бо це не формат сьогодення.
Кохання моє не в моді,
Страждання мої банальні,
Такі не цікаві катрени,
Тепер їм пиши про порно.
Ти вибач, заборонили...
Я б тисячу слів зрифмувала,
Аби докричатись до тебе!
Але це ж тепер банально...
Я буду писати про місто,
Про секс, про державу з бидлом,
Є безліч цікавих матів,
Щоб теми ці освітлити.
Якщо хочу бути поетом,
То, вибач, мені заборонено
Писати про ту банальність,
Яку називають коханням.




Рецензии