Забракло

      

Бракує чужого тепла,
Тепла іншомовного тіла,
В якому за раз згоріла,
Прокинувшись не сама.

Бракує чужих слів,
Про, кажуть, банальне кохання,
Але це, напевно, останнє,
Що житиме сотні віків.

Бракує тебе... стінам,
Хай кажуть, чужого й дурного.
Я все ж таки маю змогу
Не сто;яти на колінах.

Бракує автомобілю,
Бракує на нього грошей.
Купую годинник, їм суші,
У смак бехеровки вірю.

Бракує... автомобілю.
Хотіла б набити шафу,
Наповнена вже до страху,
Я просто у шоппінг вірю.

Та все то така дурість,
Коли мені тебе забракло,
Я буду тебе кохати,
Поки не прийде мудрість.


Рецензии