Хочу бути собою

Розриваю плівку дешевих моніторів,
Розбиваю кайдани фальшивих почуттів
Розливаю оцет, заглушаю сморід
Штучних благ, що цей світ нав'зати хотів

Я побачу світ на власні очі,
Й буду чути не радіоефір;
Я собою нарешті бути хочу,
Мати власні думку, слух та зір.

Заберіть свої руки! Не смійте торкатись!
Я не іграшка вам і не смирна вівця,
І я більше не стану до вас прислухатись,
Сірі демони скорого світу кінця...


Рецензии
Згодна з кожним словом, Ніка! З повагою,Тетяна.

Татьяна Василиади   22.10.2009 23:59     Заявить о нарушении