Врятуй мене

Блукаю поглядом по лінії ноги...
По внутрішній, хвилюючій поверхні,
До горбика між ніг - лона жаги,
По стану - до грудей примхливо-зверхніх,
По ніжній шиї, і губів торкну,
Звабливих ягід стиглої малини,
А в очі гляну - мов у вир пірну,
Рятуй, спокуслива, ти ж бачиш, що я гину


Рецензии