Протест

Може хтось скаже як мені бути
Як подолати сумнівний бар’єр
Як якусь дурість мені не утнути
В світі неспокою й дивних химер
І як подумаю про усе це
Хочеться встати і вибігти геть
Так калатає збуджене серце
І із грудей не вискакує ледь
Як подолати свій неспокійний
Непримиренний характер душі
Так, я, напевно, не буду покірний
Світу ненависті зла і брехні.


Рецензии