Хтось стука Може в дчиниш

         

Тук. Тук... Тук. Тук...
Хто тут? Це ти?
Тиша...Та крок.
Ні, це думки.
Просто стою...
Двері з сосни.
Хтось увійшов
В дивнії сни.
Стукає час.
Думи в танку.
Тук. Тук... Тук. Тук...
Вранці  впущу.
Просто стояла...
Колія слів.
Тиша лунала
На дивний мотив.
Свічка вмирає.
Вистачить сліз.
Дум моїх зграя –
Ти мій каприз...
Тук. Тук... Тук. Тук...
Хто тут? Це ти?
Здійснений крок
Зносить мости.
Стукає час.
Вранці впущу.
Вірші про нас
Часом пишу...
Тук. Тук... Тук. Тук...
Капає кров...
Закодую замок,
Ти вже пішов.




Рецензии
Тривожно, ніжно і трішки скорбртно.

Лидия Ковтун   12.12.2015 09:08     Заявить о нарушении