Спочатку

      

А давай жити спочатку,
Неначе ніколи не жили,
Ні разу немов не любили,
От просто отак – спочатку.
А може наїстись цукру?
І білою смертю померти...
А, ти не захочеш, ти ж впертий.
Подай-но мені мокру
І трохи брудну долю,
Вона у кутку, зліва.
Я вбити її хотіла...
Це все від твого алкоголю.

Давай почнемо спочатку.
Заплутались надто в вирі,
Потроху стаємо сірі,
І вихід лише -  спочатку.
Багато сказати треба,
Щоб зрозуміти вчинки...
А щоб будувати будинки,
Спитати спочатку в неба.
Я б стільки сказати хотіла!
Як подиху не вистачає...
Як сильно тебе кохає
Така собі дівчина мила...

Давай почнемо спочатку,
Неначе ось-ось з’явились,
Неначе нам все наснилось,
Кохатимося спочатку?




Рецензии