Лейбл

       

Мій лейбл – панчоха?
Мій лейбл – клуб?
Я просто невдаха
Фарбованих губ.

Якісь невідомі
Полюють на me,
Знесилення втоми
На модному тлі.

У тілі пустоти,
Обмеженість тем.
Коньяк і нудота.
Верлібри і слем.

Мій лейбл – жалоба?
Жалоба до сліз.
Абсурдність флеш-моба,
Іду на карниз.

Ціна манікюру,
Тканина є бренд.
Якщо є фігура,
То буде бойфренд.

Мій лейбл... а хто я?
В думках romantic,
В словах параноя.
Мій ворог – язик.

Присвоїмо лейбл –
Я граю немов,
Я точно be able
Пізнати любов.




Рецензии