Кур ння шк дливе для...

Тріснута попільничка:
Здавлена папіроса,
Кров з гарного носа,
Підвищений тиск – звичка.
Набридло мені про тебе...
Ми в різних світах, годі!
Кохати тепер не в моді.
З тебе глузувати треба.
Не знаєш чого хочеш,
Не вмієш себе чути,
Напився, і став лютий,
Та дурість якусь шепочеш.

Тріснута попільничка:
Випущу дим і думку,
Що ти надаєш смутку,
І тиск через тебе, звичка.
Сьогодні тремтіли руки,
І слухавку поклала,
Образила, набрехала,
Підвищила серця стуки.
Наступного разу інша!
Не можна від слів ховатись,
Над ними лише сміятись!
Я навіть за тебе вища.

Тріснута попільничка:
Згашу на тобі папіросу –
Не вартий мого носа,
Ти вже не моя звичка!




Рецензии