Вуйкiна любов

Я тобі кажу, а ти і не слухаєш,
Нiби не чуєш, не бачиш мене!
Як я дістануся до твого серденька?
Скільки ще ЧАСУ, ЩЕ часу мине?

Може на час мені стати травицею –
М‘яко торкнусь твоїх босонiж ніг,
І поцілую тебе полуницею,
З квітів зiвьюсь власноруч в оберіг,

Лагідним шелестом, сонячним променем
Кригу душі я в тобi розтоплю –
Схлинуть сумління твої і про мене
Може почую про сбе: « люблю!»...

Якщо замало, то килимом лягу,
Шлюбним, під ніжки тендiтнi твої –
Була б ти щаслива, тільки це прагну!
І не зважай на страждання мої...

Прослушать тут: http://www.chitalnya.ru/work/97492/


Рецензии