Верасень

Шапацiць румлёўскі гай.
Птушкі ў вырай адлятаюць,
А ў маёй душы складаюць
Ноткi вераснёўскi рай.

Хрызантэмамi пяюць
Нават хмаркi ды аблокi,
Вецер пляшэ  адзiнокi,
Блiкi восенi бягуць.

Рыжавее клён кудлаты,
Лiпка ў залатой фаце,
Ды на пнi  як у руцэ
Спяць маўклiвыя апяты...


Рецензии
Нiшто.
Добрая замалёука.
Натхнення.

Майкл Ганкин   08.12.2014 13:53     Заявить о нарушении