Забавка-цяцянка

Кохання, то як зАбавка - цяцЯнка
ЇЇ ми крутимо  і так, і сяк
Одне одному ми даємо обіцянки
А потім, по російськи, "попадаем мы в просак"
І краються серця, і очі плачуть
Здається - мертвим краще бути
А ті поганці бачить нас не хочуть
А нам, закоханим, їх як забути?


Рецензии