Мечта моя

      Моя мрія

      Моя найбільша мрія
      є встріча двох "снів" довгастих
      -- парадоксально формуючи,
      часом нескладність,
      часом дифтонги,
      двох ночей зморених
      послідовно виспаних.

      Таж не лякайтеся,
      так як колись Паскаль,
      вічного спокою
      та велич космосу просторів.

      Туди піду колись я з вами...
      Послідня буде там моя домівка
      коли земляний прохід я закінчю
      -- від цього світу відділюся...

      Тоді,
      по безкінцевих ерах,
      моє буття виснажене
      на віки буде розєднано.

      Глубока тишина охопить
      - спокійний сон обгорне все!..
      Землі холодні ночі
      нематимуть там часу
      денні закати покривати.

      Там дні кінця немають
      бож не були колись початі.
      Існують віковічно,
      тай віковічно не перестають.

      Моя найбільша мрія
      є встріча двох "снів" довгастих.

      30 листопад 2007 р.


Рецензии