гiрко-солодка доля

ми королеви й королі
у загубленій країні...
всі натерті мозолі
й рани на чолі
скажуть як страждали,
мучились й голодували...
та ніжний плід
цю справу нелегку
відшкодував як слід:
ми піднялись на сходинку...

Це в коханні ще початок,
та є декілька печаток...
так щастя засліпило нас,
що бачим: тільки ми удвох
і світ весь зник заради нас!
але і щастя ходе вдвох...

так серце наше розірвала доля...
як би силу мала моя воля
прилетіла б я до тебе,
ми злетіли б аж до неба,
бо кохання має крила!
не даремно ж влучно стріли
поєднали нас з тобою
гірко-солодкою такою долей...


Рецензии