Спогади

Я пам"ятаю як зустрів її вперше
І я незнав що робити в мене тіпало серце
І підійшов я до неї близько-близько
Подивився у вічі й одразу влюбився

І с того часу кожен день і кожну ніч
Я благаю прогулятись з нею пліч о пліч
І я благаю подивитись в її очі знов
І сказати їй що вона моя любов

Тому що лише вона так може любити
Лише вона може душу пролити
Лише вона так вміє сміятись
Лише вона не буде лякатись
І з нею лише я такий щасливий
І слова я написав ці у день цей мінливий


Рецензии