Рiкою кобзарського спiву

Сила нестримана рветься крізь груди,
Полум`ям вічності грає кобзар.
В полум`ї тім розчиняються люди,
Тануть по волі всесвітніх сансар.

Радість космічна затьмарює очі
Хвилею щастя крізь болі поріг.
Мудрість, пишаючись крилами ночі,
Страхи здуває з життєвих доріг.

Юне сп`яніння квітневою люттю
Ллється крізь співи старого сліпця.
Смерть, посіваючи сталою суттю,
Світло підводить до свого вінця…

17.10.2009.


Рецензии