Сумна красуня...

Сумна  красуня,  сумні  очі,
Кохання  зле,  серце  не  хоче
Знищите  все,  все  нанівець
Та  вперті  думки  про  кінець...
На  сонце  теж  бувають  плями
І  зовсім  ти  того  не  втямиш,
Що  наше  щастя  іще  буде
І  те,  що  бог  нас  не  забуде,
І  крига  відчаю  ростане,
І  травень  знов  для  нас  настане,
І  будемо  з  тобою  разом,
І  позабудеш  ти  образу...
Яскраво  зіркой  запалаєш
І  мрії  ти  свої  пізнаєш
І  щастя  знов  собі  здобудеш
І  таємниць  ти  знать  не  будеш.
Пісень  чарівних  звуки  линуть
І  вороги  всі  наші  згинуть,
І  марні  будуть  всі  питання
До  нас  повернеться   кохання...


Рецензии
Мне очень понравилось! Но позвольте исправить Ваши русские ошибки. Пишу правильно: на сонці, розстане або розтане, зіркою.

Мария Славина   03.02.2010 21:35     Заявить о нарушении
Спасибо за замечания. С уважением

Анатолий Мамыч 2   03.02.2010 21:46   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.