Псалом 23

Псалом 23  -- Переспів

Коли Пастир мій Він буде, 
то не матиму браків ніяко.
-- Буду спати в тишині, на 
зелених травах спочивати.

Мене спрага не потурбує,
воду чисту буду пити все.
А душа моя весела буде
любуватися світляно вже!

Не торкнеться злом до мене
ніхто, та до всього що моє!..
Його палиця підтримка вся -
злочинників мій дух не знає.


Рецензии