Стих о любви на украинском языке

Кохаю тебе моя
люба;
Кохаю тебе на
віки;
Кохаю тебе моя
мила;
Кохаю тебе на
завжди;
Ті очі не можу
забути;
Ті очі я бачу у
сні;
Нехай пролітають
всі дати;
Нехай пролітають
роки;
Кохання до тебе
не згасне;
Не згасне на довгі
роки;
Не можу тебе я
забути ті ямочці
на щоці;
Тебе кохати я буду
кохати тебе на
завжди....................................


Рецензии