***

Гімн    

Ми є діти України  -- в наших грудях
є серце козаче; як танцює гопака, то
сумує й плаче.

На чужі еліти не перейдем. - Бог баче.
Ми є діти України, тож будьмо такими!
Слово маємо своє, також свою долю.
- Наше майбутьнє, нашу славетнісьть
ніхто не підкорить в будь яку неволю!

Темні хмари, за горізонтом сховались -
Дніпра хвилі взяли широкі простори!..
Степи зеленіють та люди хохочуть.


Рецензии