В язiвок

запомнилось...

Сонно, лениво…
Все надоело…
Серо, тоскливо…
Осточертело!
Кажется бредом…
Тащатся следом,
Катятся волоком, 
Прут самоходом
Мысли-всполохи,
Дурные головы.
В темечко обухом,
В грудь топором…
Упаду в обморок,
Умру со` смеху.
Полетят дохлыми
Петухи мокрые,
Расписная `охра`я
Не живая –
              мертвая…

15.10.09

*В'язiвок - село в Україні в Городищенському районі Черкаської області


Рецензии