Украинское диетическое

Двічі я чула, як люди казали,
що заборонять у продажу сало,
м’ясо, вершки на селянському ринку...
Марно тоді  годувати тваринку.

З січня нам прийдеться  «якісно» жити,
яйця та сир можна буде купити
тільки у маркетах «супєр» та «міні»,
де непомірно високії ціни.

«Де молоко?!», - запита  син-козаче,
мамка розводить руками і плаче:
«Треба тобі роботящу дружину,
буде тоді молоко та свинина».

Буде у домі  індичка і качка -
залишки птиці тушкує козачка,
ніколи жіночці перепочити... 
...сукні старі доведеться носити.      


Рецензии