Сон

Чи може сниться, чи то є?
Що ти кохаєш лиш мене
Що ти без мене помираєш,
Та лиш зі мною буть бажаєш

Незнаю справді то чи ні
Серця палають у вогні
Бажання не можливо утримати
Тебе я хочу тільки обійняти.

Якщо ти любиш, зрозумієш
Чому боїшся правди, коли мрієш
Чому щастя сном здається
Чому серце швидше б'ється

Якщо це все мені здається
І серце марно швидко б'ється
Раптом розтанеш ти нажаль
У серце додаси той яд - печаль....


Рецензии