Мадонна моя

            
.. Там  лілеї цвітуть ,
Соловейки ночами ридають
І  тремтить від   жаги
Наших мрій золота течія..,
Там в  заснулих   гаях
По забутих стежинах блукає
Українська Мадонна моя...

..Буйно сходять хрести
На попалених нивах ілюзій..
Чорне  сонце   повстало
Й ридає, голосить, сія...
Там   спинилася   Ти ,
Як верба в зачарованім лузі -
Україно   трагічна   моя.


Рецензии
да...
здесь и Чернобыль... да и вообще многое, многое.....

и в то же время - в таких славных традициях украинской поэзии писано... аж полыхнуло что-то внутри... :)...

Малка   18.10.2009 11:23     Заявить о нарушении