Я б тебе убила

Я б тебе убила
Солодко і ніжно,
Так повільно, мило,
І зосталась грішна.
Я би цілувала
Боляче до крові,
Одяг  розірвала
Пестила б до болі.
Мріяла б без правди
Обіймала плечі,
Знаю, що не варто,
Та ж останній вечір.
Ти мені нестерпний,
А без тебе – прірва,
Дай мені померти
Біля твого тіла.

(5.10.09)


Рецензии