Моя однина

      Моя самітність

      Моя, не так смачна, самітність
      - колишнього селянина простого,
      нікого не цікавить аніж трошки...
      І думаю, що навіть і мене самого!

      Моя натура, кобиляча шкура
      - уперта як морда свиняча...
      Не йде на згоду з ніяким угодом.
      Чванство, від ніг до голови, полює.

      Алеж, у середині серця, проживає
      зрадницька скука — колись любив!
      Як вуголь горяче палить душу...
      А жар такий великий! Може спалить.

      А чомуж так страждає серденько
      і чому очі похмурі уже не сяють?
      Не думаю, від того що селянин;
      а що хотів кохати дуже, та пов"янув.

      5 січень 2008 р.


Рецензии