Танцюймо гопака

      Танцюймо гопака

      Говірники української мови
      високо свій стяг підніміте —
      нехай вітри культурового світу
      зазнають велич української освіти.

      Земля замремтить під ногами народу
      - української слави. Усі землі зазнають,,
      будь якої не походять породи, хто є ми
      й від якої селянки родилися наші діти —
      що бажаємо зараз, та що хтіли воліти!..

      Гопака танцювали наші предки горливо
      - застерігали свій устрій яко можливо.
      Потужний рух України! З тобою, навіки,
      ми станем в колону. Нема в нас проліки!

      30 травень 2008 р.


Рецензии