соколик

Гей! Спадає з небес сизий сокіл.
Вдарився об землю і став парубком високим.

„Гей, дівчино! Кохаю я тебе.
Покохай і ти й летимо разом в синє небо!”

„Я б с тобою, соколик, злетіла,
Але я не маю крила, я, нажаль, безкрила.”

„Гей, дівчино! Летимо! Благаю!
В тих, хто серцем покохає, крила виростають.”

Довго в небі два птахa кружляло.
Для безмежного кохання неба було мало.


Рецензии