Ф

File – Open
F – F – F
Viewww.

Edit:
Blur
Render
Stylize – Wind? Diffuse? Tiles? (хи-хи)
Transform.
Ооо!!!

Pencil
Brush
Healing Brush
Crop
Eraser.
Что?!

Help!!!
Updates?
No!
Plug-In?
No!
Forums?
No!!!
Patch?
Nooo!!!
What мазафака it is necessary for you?!



05.10.09.


Рецензии