Пианино бар

темнота
скрещивать щиколока
пианино шептать
запах джаз...
взгляд
погрузка дават
согласие
ульйбка
спомнит ноктюрно
в пазуха
запах джаз...
ей
размешкваш
моя душа
стъйдно мне
стонать камерной
виновата нощ
убежит
запах джаз...


Рецензии
Благодаря за превода,но защо
не сте написали името си...
Дима

Дима Политова   04.01.2015 20:12     Заявить о нарушении