Весiльний букет

Листопадовий настрій свавілля.
Серед сіро-буденних доріг
Ціла низка кортежів весільних,
Різнобарвних, п’янких. Рік у рік

Віддзеркалює звуки проміння
Із закоханих душ камертон,
І перо Птаха Щастя невтримно
Враз торкається їхніх долонь.

Найкрасивіші люди планети –
Наречені... Весілля. Кафе.
Тамада – Жінка-вдача. Куплети,
Тости, жарти справляють ефект.

За плечима Її – маски туги
І самотності. Мов Арлекін
Звеселяє і недруга, й друга –
Сьогоденності змушує плин.

Випадковість – таємна країна.
Диво в залі – немов Долі злет:
Зойк у серці – Вона, мов дівчИна,
Упіймала весільний букет!

…Час відтоді їй креслив свій графік.
Оновилися Жінка і світ:
Вже рядком два букети на шафі –
Той і власний – Вінчання політ.


На фото: Венчание рабов Божьих Виктора и Елены в православном Храме Святителя Феодосия Черниговского 09.10.2005, с. Ново-Александровка Днепропетровской обл.


Рецензии
украински и болгарски ...так сродные...
все понимаю...прочитала с удовольствием...
сюда навеяла Светлана...но я тебе очень рада, Елена милая.
желаю счастье...от сердца.
Бог хранит Вас!

Мария Магдалена Костадинова   20.10.2009 11:31     Заявить о нарушении
Спасибо, милая Мария Магдалена!

Как замечательно, что СЛАВЯНСКИЕ языки срослись издавна, и мы
можем понимать и любить друг друга!

Взаимно - да хранит Вас Бог!

Елена Швец-Васина   20.10.2009 14:19   Заявить о нарушении
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.