Балюча...

Божа,
каб мог ты вярнуць,
што калісьці са мною было:
з жахам зьбягаю па схіле,
здаецца, бяздоннае кручы.
Вецер
і сьлёзы ў вачах,
і нага над бутэлечным шклом…
Памяць дзяцінства –
край неба…
трыпутнік крывавы…
балюча…
1990.


Рецензии