***

Іншим разом, здається, тебе не було.
Бо коли вже за тридцять – дива безголосі…
Тільки зрадники-руки відчують тепло,
Лиш вустам пригадаються знов твої косі.
Недоречно сотати клубоччя сумне
Почуттів, що сьогодні байдужі і кволі…
Іншим разом мій розум тебе не збагне,
Ти тоді мені платиш самотою та болем.

          Пераклад
          Станіслава Рэп’яха.


Рецензии